Bedrijfsprofiel

Wie is Van Ansem?

Varkenshandel & Transport van Ansem V.O.F. staat al meer dan 40 jaar voor continuïteit. Het begon allemaal in 1972, toen Marij en Jan van Ansem de varkenshandel overnamen van Annie van Hoof. In een tijd waar de varkens nog met de hand de wagen in werden getild, is de varkenshandel en transport in dit bedrijf begonnen.

Inmiddels wordt het bedrijf geleid door Sander en Anke. Met een varkensbedrijf met vleesvarkens, en een handelsbedrijf in biggen, zeugen en vleesvarkens, hebben wij alle ervaring in huis om ook andere bedrijven aan te vullen op een passende manier.

Vanaf het begin werkt Van Ansem met een persoonlijke aanpak, en dat werkt. Met veel directe werkervaring in het werkveld weten wij namelijk precies hoe het werk in elkaar steekt, en wat er belangrijk is voor een varkensboer. Op deze manier kunnen wij gericht en snel ons werk uitvoeren.

Meer weten over Van Ansem, over hoe wij te werk gaan of heeft u gewoon een andere vraag? Neem dan gerust met ons contact op.

Benieuwd naar de actuele varkensprijzen?

Bekijk varkensprijzen

Contact

Heeft u vragen of wilt u ergens meer informatie over? Neem dan gerust vrijblijvend met ons contact op.

Neem contact op
  • Wie zijn we?

    Wij zijn varkenshandel & transport Van Ansem V.O.F., een bedrijf wat al meer dan 40 jaar staat voor continuïteit. Bij ons wordt onze kennis en ervaring al sinds het begin doorgegeven aan de volgende generatie.

  • Wat doen we?

    Sinds 1972 zijn wij trots op onze varkenshandel. Met eigen wagens verzorgen wij het transport en de handel voor veel varkenshouders in de omgeving van Bakel.

  • Waarom ons?

    Met jarenlange ervaring op de werkvloer weten wij precies hoe we het moeten aanpakken. Hierdoor kunnen wij varkenshouders beter, sneller en gerichter helpen.